Poročni ples

Domov // Poročni ples
Poročni ples

POROČNI PLESNI TEČAJ 2021 (prihranek 70€)

1.DEL | preko Zooma
Termin: ČETRTEK | 20:00-21:00
Pričetek: 18.2.2021
Potek vaj: 5 vaj po 60′ v živo preko Zooma | 1x tedensko ob četrtkih
Lokacija: vi plešete doma, mi vas v živo preko Zooma učimo iz plesne dvorane
2.DEL | v plesni dvorani
Termin: SOBOTA | 18:00-19:00
Pričetek: 27.3.2021 (lahko že prej, oziroma takoj, ko bo situacija dopuščala, da vaje potekajo v plesni šoli)
Potek vaj: 5 vaj po 60′ v živo v plesni dvorani | 1x tedensko ob sobotah

Lokacija: plesna šola Ritem | Kolodvorska 2, 4000 Kranj (zemljevid)

Skupni prihranek 70€! 
 • Cena tečaja 55€ 50€/osebo (prihranek 10€)
 • Darilo1 vrednostni bon v vrednosti 10€ (unovčitev pri individualnih urah za vajin otvoritveni ples)
 • Darilo2 brezplačna studijska montaža glasbe za vajin otvoritveni ples (redna cena 50€, sedaj 0€)

POROČNI PLESNI TEČAJ 2021

18.2.2021
1.del Zoom | 2.del plesna dvorana


  Več si lahko preberete v Splošnih pogojih

   

  Tečaj za mladoporočence 2021, ki poleg osnovnega tečaja, ponuja tudi individualno pripravo za vajin otvoritveni ples,  je pripravljen tako, da je izvedba zanesljiva in prilagodljiva glede na splošno situacijo. Tako se boste zanesljivo pripravljali na poročno slavje.

  1.del plesnega tečaja, ki bo potekal preko Zooma, je namenjen učenju osnovnih korakov in figur, ki se bodo nato nadgrajevali v 2.delu tečaja v plesni dvorani. Za vadbo doma torej ne potrebujete veliko prostora, dovolj je že vsaj 2x2m. Zoom vadba bo potekala v živo, kar pomeni, da vam bodo plesni učitelji sprotno dajali navodila in vas usmerjali direktno iz plesne dvorane. Ne glede na splošno situacijo, boste neovirano opravili 1.del tečaja in nato nadaljevali z vajami v plesni dvorani, ki bodo tečaj zaokrožile v celoto.

  Če bo situacija dopuščala, se bodo vaje preselile iz Zooma v plesno dvorano že prej kot po 5 vajah. V primeru, da situacija ne bo dopuščala izvedbe v plesni dvorani po 5 vajah, pa bomo malo počakali in malce kasneje nadaljevali z 2.delom tečaja v plesni dvorani. Medtem, ko bomo čakali, boste deležni izrednih brezplačnih ponavljalno-utrjevalnih vaj. Tako boste venomer pripravljeni na 2.del tečaja, ki se bo odvijal v plesni dvorani.

  Plesni tečaj: ravno plesni del poročnega slavja je tisti, ki dogodek naredi zanimiv in privlačen! Da bo vajin ples suveren, bosta osnove plesa pridobila na poročnem tečaju 2021 (angleški in dunajski valček, foxtrot, disco fox, polka, cha-cha-cha), nato pa se na individualnih urah specialno pripravila na vajin solo otvoritveni ples!

  Darilo1: ob prijavi na plesni tečaj za mladoporočence vam podarjamo bon v vrednosti 10€, ki ga bosta unovčila pri individualnih urah za pripravo na vajin otvoritveni ples, ki bo požel pravi aplavz navdušenja in zabava se bo nadaljevala dolgo v noč. Za termine individualnih ur se bosta sproti in po potrebi dogovarjala s plesnim učiteljem, ki so vam, kot letošnjim mladoporočencem, na voljo prednostno.

  Darilo2: našim plesnim učiteljem bosta zaupala želje glede glasbe za vajin solo otvoritveni ples in skupaj boste pripravili končno izvedbo ene ali mixa večih skladb. Lahko pa boste vajin ples uskladili z glasbo, ki jo bo v živo zaigral ansambel na vajinem poročnem slavju.

  V sproščenem vzdušju naših simpatičnih plesnih mojstrov se boste naučili zaplesati najbolj uporabne družabne plese, kot so Angleški in Dunajski valček, Foxtrot, Disco Swing, Disco Fox, Polka, ChaChaCha,…po opravljenem začetnem tečaju pa boste seveda korake še naprej lahko utrjevali in nadgrajevali v nadaljevalnem tečaju.
  👍ZOOM brez skrbi(1.del tečaja) – naša ekipa vam bo zagotovila vsa enostavna navodila in podporo za priklop na Zoom (testni Zoom priklop pred pričetkom)
  👍parking brez skrbi(2.del tečaja) – na voljo vam je ogromno parkirišče, ki je za naše stranke BREZPLAČNO
  👍ples brez skrbi(2.del tečaja) – naše nove prostorne plesne dvorane že v osnovi zagotavljajo primerne razdalje, redno zračenje in popolno čistočo
  👍žeja brez skrbi(2.del tečaja) – pred ali po vaji vam je na voljo naš Ritem bar

  Zaplešite v naših ekskluzivnih plesnih dvoranah. Uživajte v našem baru. Fotogalerija tukaj.

  Reference

  • koreografijo otvoritvenega plesa, ki je trajal kar 3min in vseboval kar 6 razlicnih plesov in skladb, smo naučili našega košarkarskega svetovnega zvezdnika Gorana Dragića in njegovo izbranko Majo
  • v eni sezoni sestavimo preko 50 različnih koreografij otvoritvenega plesa
  • poskrbimo za kvaliteten audio zapis vajinega otvoritvenega plesa, oziroma glasbe

  Reference

  • koreografijo otvoritvenega plesa, ki je trajal kar 3min in vseboval kar 6 razlicnih plesov in skladb, smo naučili našega košarkarskega svetovnega zvezdnika Gorana Dragića in njegovo izbranko Majo
  • v eni sezoni sestavimo preko 50 različnih koreografij otvoritvenega plesa
  • poskrbimo za kvaliteten audio zapis vajinega otvoritvenega plesa, oziroma glasbe
  Naprej na urnik