Poročni ples

Domov // Poročni ples
Poročni ples

Nudimo vam posebne plesne tečaje za mladoporočence, individualne ure za mladoporočence in uskladitev plesa ter glasbe, ko zaplešeta vajin otvoritveni poročni ples. Vabimo vas, da se nam pridružite na osnovnem plesnem tečaju, kjer boste osvojili osnovno plesno znanje in se nato lahko pripravili na otvoritveni ples po vajinih željah. Zaradi velikega zanimanja je priporočljiva zgodnja prijava. Prijave so odprte od meseca septembra dalje.

Plesni tečaj za mladoporočence JAN 2021 – skupni prihranek 70€! 

 • Cena 55€ 50€/osebo (prihranek 10€)
 • Darilo1 vrednostni bon v vrednosti 10€ (unovčitev pri individualnih urah za vajin otvoritveni ples)
 • Darilo2 brezplačna montaža glasbe za vajin otvoritveni ples (redna cena 50€, sedaj 0€)

Poročni plesni tečaj 2021

januar 2021
plesna šola Ritem, Kolodvorska 2, 4000 Kranj


  Več si lahko preberete v Splošnih pogojih

   Število mest je omejeno.

   

  OSNOVNI PODATKI TEČAJA
  Pričetek: januar 2021
  Termin:
  bo še objavljen (predvidoma ČET ali PET ali SOB)
  Lokacija:
  plesna šola Ritem | Kolodvorska 2, 4000 Kranj (zemljevid)
  Cena: 
  55€ 50€/osebo + darilo1 + darilo2 (prihranek 70€)
  Potek vaj:
  9 vaj po 60′ / 1x tedensko

  Plesni tečaj: ravno plesni del poročnega slavja je tisti, ki dogodek naredi zanimiv in privlačen! Vajin otvoritveni ples bo požel prvi aplavz navdušenja in zabava se bo nadaljevala dolgo v noč. Da bo vajin ples suveren, bosta osnove plesa pridobila/utrdila na pripravljalnem skupinskem tečaju (angleški in dunajski valček, foxtrot, disco fox, polka, cha-cha-cha), nato pa se na individualnih urah specialno pripravila na vajin solo otvoritveni ples!

  Darilo1: ob prijavi na plesni tečaj za mladoporočence vam podarjamo bon v vrednosti 10€, ki ga bosta unovčila pri individualnih urah za pripravo na vajin otvoritveni ples na poročnem slavju! Za termine individualnih ur se bosta sproti in po potrebi dogovarjala s plesnim učiteljem.

  Darilo2: našim plesnim učiteljem bosta zaupala želje glede vajinega solo otvoritvenega plesa in skupaj boste pripravili končno izvedbo ene ali mixa večih skladb. Lahko pa boste vajin ples uskladili z glasbo, ki jo bo v živo zaigral ansambel na vajinem poročnem slavju.

  Otvoritveni poročni ples po meri.

  Reference

  • koreografijo otvoritvenega plesa, ki je trajal kar 3min in vseboval kar 6 razlicnih plesov in skladb, smo naučili našega košarkarskega svetovnega zvezdnika Gorana Dragića in njegovo izbranko Majo
  • v eni sezoni sestavimo preko 50 različnih koreografij otvoritvenega plesa
  • poskrbimo za kvaliteten audio zapis vajinega otvoritvenega plesa, oziroma glasbe
  Naprej na urnik