Družabni ples

Domov // Družabni ples
Družabni ples

Družabni ples je najbolj priljubljena oblika druženja in rekreacije v paru, saj združuje pare in skupine, ki se v prijetnem vzdušju plesnih vaj povežejo in stkejo prijateljske vezi. Plesne vaje pa se zaokročijo v popolno celoto druženja, ko se udobno namestite v naš RITEM Cafe&lounge, ki predstavlja družabno središče naših prostorov. Privoščite si skodelico kave, hladno pivo, elegantno vino, popularen Gin Tonic, osvežilen Coctail ali brezalkoholno osvežitev.


ZAČETNI TEČAJI DRUŽABNIH PLESOV (naučimo se osnov najbolj uporabnih plesov v paru, ki jih boste zagotovo uporabili ob vsaki priložnosti. Naši tečaji potekajo pod načelom kvalitete, ne kvantitete. To pomeni, da se na začetnem tečaju učimo manj plesov, ampak te znamo zelo dobro. S tem imajo plesni pari veliko boljše znanje posameznih plesov in veliko lažje napredujejo v nadaljevanju. Plesi, ki se jih naučimo na začetnem tečaju so: ANGLEŠKI VALČEK, DUNAJSKI VALČEK, FOXTROT, DISCO FOX, CHACHACHA, POLKA. Seveda pa plesni učitelji hitrost in obseg plesnega učenja prilagodijo vsaki skupini.)


NADALJEVALNI TEČAJI DRUŽABNIH PLESOV (po opravljenem začetnem tečaju boste z veseljem nadaljevali vašo plesno pot, saj boste imeli dobro podlago, ki jo boste z veseljem nadgradili. Nadaljevalni tečaj je namenjen utrjevanju že osvojenega znanja, poleg tega pa postopno dodamo kompleksnejše plesne figure in plese, kot so na primer RUMBA, SAMBA, TANGO, JIVE).


👨‍🎓TEČAJI ZA STARŠE MATURANTOV (naučimo se osnov najbolj uporabnih plesov v paru, ki jih boste zagotovo uporabili ob vsaki priložnosti, še posebej na maturantskem plesu. Po uvodni brezplačni pripravi, se starši maturantov lahko udeležijo posebnih tečajev, ki so organizirani ekskluzivno le za njih, s posebnimi ugodnostmi. Plesi, ki jih bomo osvojili, so: ANGLEŠKI VALČEK, DUNAJSKI VALČEK, FOXTROT, DISCO FOX, CHACHACHA, POLKA. Seveda pa plesni učitelji hitrost in obseg plesnega učenja prilagodijo vsaki skupini.)


TEČAJI KLUBSKIH STOPENJ (klubske skupine plešejo vse plese s kompleksnejšimi figurami in koreografijami, ki nastanejo v nekaj sezonah. Druženje, zabava in rekreacija, to so glavni razlogi za obisk plesnih vaj.)


POROČNI PLESNI TEČAJI


PLESNI TEČAJI ZAPRTEGA TIPA (za skupino vsaj 8 parov) v vašem kraju ali pri nas. Pišite nam…


INDIVIDUALNE URE za par ali posameznika, več…

Naprej na urnik