DRUŽABNI PLES

Domov // DRUŽABNI PLES
DRUŽABNI PLES

Družabni ples je najbolj priljubljena oblika druženja in rekreacije v paru. Združuje pare in skupine, ki se v prijetnem vzdušju plesnih vaj povežejo in stkejo prijateljske vezi, ki se še okrepijo, ko se udobno namestite v naš RITEM bar, ki predstavlja družabno središče plesne šole. Privoščite si hladno osvežitev, popularen Gin Tonic, hladno pivo, aromatično vino, osvežilen Cocktail ali brezalkoholno osvežitev.


                                                          ZAČETNI TEČAJ – PLESNI PROGRAM
ANGLEŠKI VALČEK
osnovne figure
DUNAJSKI VALČEK
osnovne figure
FOXTROT
osnovne figure
DISCO FOX
osnovne figure
CHA CHA CHA
osnovne figure
POLKA
osnovne figure
Naučimo se osnov najbolj uporabnih plesov v paru, ki jih boste zagotovo uporabili ob vsaki priložnosti. Naši tečaji potekajo pod načelom kvalitete, ne kvantitete. To pomeni, da se na začetnem tečaju učimo manj plesov, ampak te znamo zelo dobro. S tem imajo plesni pari veliko boljše znanje posameznih plesov in veliko lažje napredujejo v nadaljevanju. Program tečaja je okviren in se lahko razlikuje od skupine do skupine.

NADALJEVALNI TEČAJI DRUŽABNIH PLESOV

Po opravljenem začetnem tečaju boste z veseljem nadaljevali vašo plesno pot, saj boste imeli dobro podlago, ki jo boste z veseljem nadgradili. Nadaljevalni tečaj je namenjen utrjevanju že osvojenega znanja, poleg tega pa postopno dodamo kompleksnejše plesne figure in plese, kot so na primer BACHATA, RUMBA, SAMBA, TANGO, JIVE,…


TEČAJI KLUBSKIH STOPENJ

Klubske skupine plešejo vse plese s kompleksnejšimi figurami in koreografijami, ki nastanejo v nekaj sezonah. Druženje, zabava in rekreacija, to so glavni razlogi za obisk plesnih vaj.


POROČNI PLESNI TEČAJI


TEČAJI ZA STARŠE MATURANTOV

Naučimo se osnov najbolj uporabnih plesov v paru, ki jih boste zagotovo uporabili ob vsaki priložnosti, še posebej na maturantskem plesu. Po uvodni brezplačni pripravi, se starši maturantov lahko udeležijo posebnih tečajev, ki so organizirani ekskluzivno le za njih, s posebnimi ugodnostmi. Plesi, ki jih bomo osvojili, so: ANGLEŠKI VALČEK, DUNAJSKI VALČEK, FOXTROT, DISCO FOX, CHACHACHA, POLKA. Seveda pa plesni učitelji hitrost in obseg plesnega učenja prilagodijo vsaki skupini.


PLESNI TEČAJI ZAPRTEGA TIPA (za skupino vsaj 8 parov) v vašem kraju ali pri nas. Pišite nam…


INDIVIDUALNE URE za par ali posameznika, več…

Naprej na urnik