DOBRODOŠLI

Nahajamo se na Kolodvorski cesti 2 v Kranju v popolnoma prenovljenem objektu “Kolodvor”. Na logistično elitni lokaciji ste vedno toplo dobrodošli v prostorih plesne šole Ritem.

Nadstandardne storitve, ki nas delajo edinstvene:
 • sproščeni plesni tečaji vseh zvrsti (družabni ples, Solo Latino, HipHop, plesni vrtec, mladina, valeta, matura,…)
 • 200+ brezplačnih parkirnih mest za naše stranke
 • 30+ družabnih plesnih tečajev vseh nivojev vsak teden
 • obratujemo 7 dni v tednu
 • gala plesni večeri
 • redna tedenska preplesavanja
 • vrhnje nadstropje stavbe s panoramskim razgledom na mesto Kranj
 • novi, estetsko dovršeni in klimatizirani prostori
 • edinstveno retro lounge dvigalo
 • lasten bar RITEM Cafe&Lounge
 • 4 plesne dvorane z najmodernejšo opremo in tematsko ureditvijo
 • največja plesna dvorana na Gorenjskem
 • odlične povezave mestnega in medkrajevnega prometa v neposredni bližini (bus/vlak)
 • omogočen dostop za invalide


Dvorana LOUNGE

Kjer plešete kot v udobju velike dnevne sobe. Udobno se namestite na kavč, ko si zaželite oddiha, morda odpočijete noge kar na klubski mizici, ki ima svoje mesto tik pred kavčem. Vsaka stena v prostoru je nekaj posebnega. Na eni so nameščena velika ogledala, druga ima poseben zaključni sloj s tehniko puščavske mivke v barvi perle, tretja je v celotni dolžini opremljena z velikimi okni, četrta pa je v celoti izdelana iz masivnega lesa, ki je bil v objekt Kolodvor vgrajen že pred desetletji, kot tla v hladilnici. Pri prenovi smo les na novo obdelali in impregnirali, da je poudarjen njegov surov izgled. Tako duša objekta preko restavriranih materialov živi in pleše z nami. Po stropu je nameščena posebna akustična obloga, ki skrbi za brezhiben zvok ob predvajanju glasbe ali prostem govoru, ki je akustično izjemno razločen in brez odmeva. Ambientalna svetloba led svetil ves čas skrbi za prijetno počutje, saj jo lahko z visoko jakostjo priredimo za potrebe seminarja ali pa z najnižjo jakostjo poskrbimo za romantiko počasnih plesov. 


Dvorana Hollywood 

Plesna dvorana z inovativno grafiko na stenah predstavlja kultne plesne filme – naš navdih plesne ustvarjalnosti, ki jo črpamo tudi iz sveta filma in glasbe, ki nas že od malih nog spremlja in navdihuje. Marsikateri plesni korak iz teh filmov, je velikokrat umeščen v naše poučevanje. Plesna dvorana Hollywood se nahaja v kletni etaži objekta in je z dvigalom direktno povezana z našimi preostalimi plesnimi dvoranami. Udoben kavč v sivih odtenkih poskrbi za dodatno udobje v dvorani Hollywood, ki je sicer zaznamovana v črno beli kombinaciji filmskega traku. 

Dvorana New York 

Njen karakter je od vseh dvoran najbolj eleganten, saj predstavlja glamour urban stil. Osnova je odeta v premium črno, medtem ko ena od sten na dominanten način prikazuje večerno panoramo nebotičnikov New Yorka in nas dobesedno prestavi v središče mesta, ki nikoli ne spi. Rahlo dvignjena perspektiva s katere je fotografija posneta, nam da občutek, da stojimo tik pred panoranskim oknom v najvišjem nadstropju nebotičnika in si ogledujemo nočni utrip Manhattna ter seveda poleg vsega uživamo v plesu. Skratka, kot pravi pesem Franka Sinatre “I want to be a part of it, NewYork, NewYork…”. Ponosni smo, da imamo tudi v Kranju svoj New York, mesto, ki nikoli ne spi. 


Dvorana Harley Davidson
Naša največja dvorana je poimenovana po motorju, ki ima svoje častno mesto pred novo-staro opečnato steno, katera je skrbno na novo zidana iz starih opek, ki se nadaljujejo v celoten predel pod okni in dajejo prostoru toplino in retro look. Zasnova dvorane temelji na kombinaciji opeke in črnih elegantnih nians, ki se kažejo v peščenih črnih stenah in črno zlate tapete. Vse skupaj se v kombinaciji z matiranim črnim motorjem Harley-Davidson zaokroži v retro mestni ambient.
Dvorana se s svojimi 300m² še dodatno optično odpre preko velikega panoramskega okna, ki ponuja pogled v predel Ritem bara oziroma obratno, da iz bara lahko “v živo” spremljate dogajanje v dvorani in zraven srkate svojo najljubšo pijačo.
Vsestranska uporabnost dvorane dopušča, tako kot tudi vse preostale, da poleg plesnih vaj, v njej organiziramo tudi druge družabne dogodke, kot so praznovanja, plesni večeri, akustični koncerti, zasebne zabave in vse, kar nam je enostavno všeč.

Ritem BAR – osrednji prostor plesne šole iz katerega vas pot vodi v katerokoli plesno dvorano.
Kaj je lepšega od pijače po plesnih vajah in to v utripu plesne šole, brez dodatne vožnje in hoje! Ritem bar vam ponuja hišne GinTonice in Cocktaile, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Chupa GinTonic, edini na svetu s čupco, frizurco. Ritem GinTonic z japonsko limono Yuzu in ameriškimi borovnicami. Kumara GinTonic s svežo kumaro in rožmarinom. Timy GinTonic-najbolj mediteranski. In še bi lahko naštevali, pa ne bomo. Najbolje je, ko jih okusite v živo. Če pa ste klasik, si privoščite Martini, pivo, vino, tople napitke in ostalo iz pestre ponudbe.
Vsak večer, še posebej ob petkih, je Ritem bar središče družabnega dogajanja in s tem naši prostori ponujajo vse, kar človek potrebuje za sproščen večer s plesom in zabavo. Ponosni smo, da smo z našo celovito ponudbo, tako plesa, kakor zabave in unikatnim ambientom postali center družabnega življenja na področju širše Gorenjske.

 

Se plešemo. Na Kolodvoru.