VAU❗ in že plešem.
POGLEJ, POSLUŠAJ, ZAPLEŠI in VAU!

Za nazoren prikaz plesnih korakov si kadarkoli in kjerkoli lahko ogledate video posnetke plesov, ki jih prikažejo naši plesni učitelji. Vsaka skupina ima dostop do točno svojih kombinacij plesov, zaporedja figur in glasbe (Angleški valček, Foxtrot, DiscoFox, Dunajski valček, Ameriški valček, ChaChaCha, Rumba, Samba, Tango, Bachata, Jive, Mambo, Slowfox, Kizomba, …).

Zagotovite si dostop do videoposnetkov vaše skupine še danes in izpolnite spodnjo prijavnico. Brezplačen predogled tukaj.


VAU! | DRUŽABNI PLES
Dostop za: plesne PARE, ki v trenutni sezoni obiskujete tečaj družabnega plesa (za dostop potrebujete le svoj Google račun – gmail)
Vsebina dostopa: vsaka skupina ima svoje posnetke. Vsak par, ki odda naročilo, prejme dostop do vsebin svoje skupine in tako razpolaga s posnetki.
Obdobje dostopa: celoletna sezona oziroma celotno obdobje obiskovanja plesnih vaj
Cena: 49,90€ 39,92€ (akcija 05.02.-16.02.2024)

VAU! - DRUŽABNI PLES

SEZONA 2023/24
ON LINE POSNETKI


  Več si lahko preberete v Splošnih pogojih
  VAU! | MESEČNI DOSTOP
  Dostop za: vse, ki ste obiskovali plesne vaje, a sedaj niste na aktualnem seznamu udeležencev
  Obdobje dostopa: en mesec
  Cena: 45,00€

  VAU! - MESEČNI DOSTOP

  SEZONA 2023/24
  MESEČNO


   Več si lahko preberete v Splošnih pogojih    

   Za vsak ples je posnet video prikaz, da lahko kadarkoli pogledate izvedbo posamezne figure in korakov. Če se česarkoli izvedbeno ne spomnite, le pogledate video posnetek in že ste pripravljena. Vsi plesi so z vsemi novitetami aktualizirani na plesno sezono vašega plesnega tečaja.
   Aktivacija: po oddanem naročilu prejmete račun za plačilo, ki vam aktivira dostop.

    

   Dostop do vsebin je vedno omogočen le osebam, ki so evidentirane na aktualnem seznamu udeležencev oziroma članov plesnih vaj v plesni šoli Ritem. Ne gre za on-line učilnico, temveč za spremljevalno storitev rednega plesnega tečaja, zato je stranki dostop omogočen le v obdobju, ko je na seznamu aktualnih aktivnih udeležencev. Če plesnih vaj po enem semestru, ki običajno traja dva meseca, stranka ne obiskuje več, zakupila pa je sezonski dostop, se ji dostop lahko prekine, saj stranka stroškovno ni na izgubi. Sezonska cena je namreč v osnovi nižja od cene, ki bi jo stranka plačala za en semester(90€) ali en mesec(45€), ko je plesne vaje obiskovala. Dostop do VAU! mape oziroma vsebin je namreč smotrn in učinkovit le, če poteka vzporedno z obiskovanjem plesnih vaj. Kdor tečaja ne obiskuje, ne pozna osnov in nadgradenj, predvsem v smislu izvedbe in povezovanja korakov različnih figur(vhod in izhod plesne figure), zato je ogledovanje posnetkov zanj nesmiselno in največkrat napačno. Napačno lastno interpretiranje plesnih figur vodi v zmotno učenje in s tem negativne promocije plesne šole ter potencialne povzročitve poslovne škode, zato velja, da se osebi, ki ni v evidenci trenutnih udeležencev plesnih vaj, ne more omogočiti dostopa do skupne VAU! mape oziroma vsebin.