POROČNI PLESNI TEČAJ | PRIHRANEK 70€!

Plesni tečaj za mladoporočence, individualne ure za mladoporočence in uskladitev plesa ter glasbe za vajin otvoritveni ples. Vabimo vas, da se nam pridružite na plesnem tečaju, kjer boste najprej osvojili osnovno plesno znanje, nato pa se dobro pripravili na otvoritveni ples po vajinih željah. Zaradi velikega zanimanja je priporočljiva zgodnja prijava. Prijave so odprte do zapolnitve prostih mest.

Plesni tečaj za mladoporočence JAN 2020skupni prihranek 70€! 

  • Cena 55€ 50€/osebo (prihranek 10€)
  • Darilo1 vrednostni bon v vrednosti 10€ (unovčitev pri individualnih urah za vajin otvoritveni ples)
  • Darilo2 brezplačna montaža glasbe za vajin otvoritveni ples (redna cena 50€, sedaj 0€)

Poročni plesni tečaj 2020

sobota, 25.1.2020 ob 17:00
plesna šola Ritem, Kolodvorska 2, 4000 Kranj


Več si lahko preberete v Splošnih pogojih

 Število mest je omejeno.

 

OSNOVNI PODATKI TEČAJA
Pričetek: 25.1.2020
Termin: 
sobota 17:00-18:00
Lokacija:
plesna šola Ritem | Kolodvorska 2, 4000 Kranj (zemljevid)
Cena: 
55€ 50€/osebo + darilo1 + darilo2 (prihranek 70€)
Potek vaj:
9 vaj po 60′ / 1x tedensko

Plesni tečaj: ravno plesni del poročnega slavja je tisti, ki dogodek naredi zanimiv in privlačen! Vajin otvoritveni ples bo požel prvi aplavz navdušenja in zabava se bo nadaljevala dolgo v noč. Da bo vajin ples suveren, bosta osnove plesa pridobila/utrdila na pripravljalnem skupinskem tečaju (angleški in dunajski valček, foxtrot, disco fox, polka, cha-cha-cha), nato pa se na individualnih urah specialno pripravila na vajin solo otvoritveni ples!

Darilo1: ob prijavi na plesni tečaj za mladoporočence vam podarjamo bon v vrednosti 10€, ki ga bosta unovčila pri individualnih urah za pripravo na vajin otvoritveni ples na poročnem slavju! Za termine individualnih ur se bosta sproti in po potrebi dogovarjala s plesnim učiteljem.

Darilo2: našim plesnim učiteljem bosta zaupala želje glede vajinega solo otvoritvenega plesa in skupaj boste pripravili končno izvedbo ene ali mixa večih skladb. Lahko pa boste vajin ples uskladili z glasbo, ki jo bo v živo zaigral ansambel na vajinem poročnem slavju.

Otvoritveni poročni ples po meri.

Reference

  • koreografijo otvoritvenega plesa, ki je trajal kar 3min in vseboval kar 6 razlicnih plesov in skladb, smo naučili našega košarkarskega svetovnega zvezdnika Gorana Dragića in njegovo izbranko Majo
  • v eni sezoni sestavimo preko 50 različnih koreografij otvoritvenega plesa
  • poskrbimo za kvaliteten audio zapis vajinega otvoritvenega plesa, oziroma glasbe

Zaplešite z nami v najelitnejšem plesnem studiu.