PLESNI CAMP JUNIJ 2019

PLESNI CAMP JUNIJ 2019, BLED-Gorje

4.dan, 28.06.2019

Danes smo imeli še zadnje priprave na nastop. Ko nas bodo starši prišli iskat v popoldanskih urah, jim bomo na prostem zaplesali. To bo fantastično!

3.dan, 27.06.2019

Najbolj vroč dan v letu do sedaj. Ampak mi smo ga z lahkoto preživeli. Najprej smo se šli kopat v blejsko jezero, kjer smo uživali in čofotali na polno! Po kosilu so sledile plesne delavnice, kar na prostem v senci, sproti pa smo se pošpricali kar z vodo iz cevi za zalivanje trave.

Zvečer pa je sledil žuuuuur! Disco na prostem, doživetje, ki si ga bomo zapomnili za vse življenje.

Sedaj pa utrujeni že spimo in si nabiramo novih moči za zadnji dan, ko pridete po nas. Veseli vas bomo, četudi bi žurirali na plesnem campu še kakšen teden:).

2.dan, 26.06.2019

Danes smo vročino premagovali v pokljuški soteski, kamor smo se strumno podali peš. Spoznavali smo pohodniške vrline, rastline, gozdove in vsa bitja, ki so del tega sveta.

Seveda smo po kosilu plesali, na zunanjem in notranjem plesišču. Ko pa je bila vročina neznosna, smo se lotili vodnih iger na našem prekrasnem velikem zelenem igrišču!

Po večerji smo se pripravili na “kino večer”, kjer smo poleg filma tudi kar še malo zaplesali, saj so nas pete preveč srbele hihihihi.

Nato so najstarejša dekleta pridno prebrala pravljico najmlajšim. Super se otroci med seboj povezujejo in sodelujejo.

Se že veselimo naslednjega dne, le kaj nam bo prinesel zanimivega?

1.dan, 25.06.2019

Starši ste nas pripeljali v raj na Zemlji! Poletne temperature in počitniška razposajenost so v zraku! Ko je padel mrak, smo se zbrali ob tabornem ognju. Čudovito se imamo, pa smo komaj začeli. Lahko noč, dragi starši!