MINI BALET

Pri mini baletnih uricah se otroci skozi igro in zgodbe (v katerih ne manjka čarobnih vil s krili in čarobno paličico) seznanijo z osnovnim elegantnim gibanjem, z osnovami klasičnega baleta na način, ki je njihovi starosti blizu. Pri tem razvijajo usklajenost gibanja, lepo in pravilno držo telesa, razvijajo ravnotežje in ozaveščajo svoj center telesa, prav tako razvijajo zbranost in krepijo delovne navade. Balet otrokom omogoča celovit duševni in socialni razvoj. Otroci spoznajo klasično glasbo, ki je morda drugje nimajo priložnosti slišati, tako razvijajo čut za estetiko in umetnost. Balet je vedno osnova vsem ostalim plesnim zvrstem in pomeni dober vstop v plesno življenje.

MINI BALET (starost 4-6 let) 
Termin: ČET | 17:00-17:45
Pričetek: 14.09.2023 (vpis možen skozi celo leto)
Potek: 1x tedensko ob četrtkih
Lokacija: plesna šola Ritem | Kolodvorska cesta 2, 4000 Kranj (zemljevid)
Cena: 30€/mesec (plačilo v enkratnem znesku 60€ za celoten semester 8 vaj, ki traja 2 meseca)
Družinski popusti: 2.otrok -20%, 3.otrok -30%

MINI BALET

ČET 17:00-17:45, pričetek 14.9.2023
plesna šola Ritem | Kolodvorska cesta 2, 4000 Kranj
  Več si lahko preberete v Splošnih pogojih   

  Trajanje programa: skozi celo šolsko leto, od septembra do junija, 1 x tedensko po 45 minut. Vadbe se ne izvajajo v času šolskih počitnic in praznikov. Vadba se plačuje mesečno in v enem šolskem letu zaobjema 10 pavšalnih plačil.
  Oprema: svetel dres (z ali brez krilca), svetle nogavičke, mehki copati z usnjenim podplatom, lasje speti v urejeno baletno figo brez pisanih dodatkov.
  Nastopi: za starše in prijatelje pripravimo krajše predstavitvene nastope v sklopu zaključne plesne ure posameznega obdobja v sezoni.
  Neobvezujoč prvi obisk, da se lažje odločite.
  Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da se nam pridružite!